Kromann Reumert kåret til Danmarks bedste inden for lovgivning om medier

Kromann Reumert er placeret helt i top i Media Law Internationals årlige opgørelse over de bedste danske advokatvirksomheder.

Media Law International har netop offentliggjort deres opgørelse over de bedste virksomheder inden for lovgivning om medier.


Media Law International skriver om Kromann Reumerts nominering:


"Kromann Reumert is a prestigious practice known for its extensive coverage of media and entertainment sectors. The firm is appointed by clients from television, radio, sports, publishing, online media and film. Working with Linnea Clara Klingberg-Jensen, head of the media law division Martin Dahl Pedersen advised on the media’s right to protect sources. The team also advised on an arbitration case against the Danish Association of Football Clubs."


Se ranglisten over danske advokatvirksomheder. 


Ligesom de foregående år har 2017 været et travlt år for forretningsgruppen for medier og entertainment. En af de sager, som fyldte mest, var sagen om forbuddet mod JP/Politikens Hus A/S' udgivelse af bogen "Syv år for PET".


Ansvarlig partner for forretningsgruppen Martin Dahl Pedersen mener, at travlheden blandt andet skyldes overgangen fra flow-TV til on-demand:


"Overgangen fra flow-TV til on-demand-tjenester var uden tvivl en trend i 2017, som også er fortsat her i 2018. Det har betydet, at små start-ups er blevet opkøbt af større, traditionelle mediekoncerner – en proces, som har vi givet os en del arbejde blandt andet i forbindelse med virksomhedsoverdragelserne," siger Martin.


Til Media Law Internationals publikation har Martin Dahl Pedersen og advokatfuldmægtig Alexandra Ai-Xian Li skrevet en artikel om netop forbuddet mod JP/Politikens Hus. Her forklarer de blandet andet, hvordan sagen har haft afgørende betydning for beskyttelsen af pressens redaktionelle frihed.


Læs Martin og Alexandras artikel: Injunctions Against Newspapers in Denmark.