Kromann Reumert – den mest efter­tragtede arbejdsplads for jura­studerende

I dag, den 23. maj 2018, offentliggjorde Universum sin årlige undersøgelse af, hvilke arbejdspladser de jurastuderende finder mest attraktive. Her overhaler Kromann Reumert de seneste to års førsteplads: Justitsministeriet.

Fra oktober 2017 til april 2018 er 11.957 studerende på otte universiteter blevet spurgt om deres opfattelser af en lang række både offentlige og private arbejdspladser. 


Blandt disse har flertallet af 750 jurastuderende peget på Kromann Reumert som deres foretrukne arbejdsplads.


Det er en nyhed, der vækker stor glæde hos managing partner, Arne Møllin Ottosen: 


"Vi gør en stor indsats over for de studerende for at vise Kromann Reumert som en arbejdsplads, hvor samarbejde og personlig og faglig udvikling er i højsædet. Vi er glade for, at de jurastuderende nu har et endnu klarere indtryk af og ønske om at blive en del af hverdagen i Danmarks førende advokatvirksomhed."


Netop Kromann Reumerts fokus på medarbejderudvikling gjorde sig bemærket tidligere på foråret. Det var blandt årsagerne til, at The Lawyer kårede Kromann Reumert som Europas bedste advokatfirma.


Se Universums opgørelse for 2018.

Vil du være med til at udvikle Kromann Reumert?

Uanset om du er erfaren jurist, bachelor- eller kandidatstuderende, specialeskrivende eller nyuddannet, har Kromann Reumert meget at tilbyde dig. Du kan læse mere om vores EXPECT-program og en fremtid hos os på: www.kromannreumert.com/Karriere