Gik du glip af noget i maj?

Gik du glip af noget i maj måneds sommervarme? Så får du her et tilbageblik på vores bedste indhold fra den forgangne måned.

Ny æra: Nu finder den elskede databeskyttelsesforordning endelig anvendelse

Den 25. maj 2018 skete det endeligt! Databeskyttelsesforordningen og -loven trådte i kraft. Det betyder, at virksomheder fremover skal være ekstra varsomme med, hvilke oplysninger de gemmer om kunder og klienter. I dagens anledning slog vi også dørene op for Kromann Reumerts persondata-hub, hvor vi samler al vores persondataretlige indhold, så du let kan holde dig orienteret. 

Læs mere om det i nyheden.
 

Wonderful Copenhagen-sagen afgjort af Erhvervsankenævnet

Den 24. maj offentliggjorde Erhvervsankenævnet sin kendelse i Wonderful Copenhagen-sagen. Her blev det slået fast, at der ikke er fornødent grundlag for at kræve, at Fonden Wonderful Copenhagen skal lægge erstatningssag an mod den tidligere bestyrelsesformand.

Læs mere om, hvordan sagen endte. 

Kromann Reumert – den mest eftertragtede arbejdsplads for jurastuderende

Det var også i maj, at Universum offentliggjorde sin årlige undersøgelse af, hvilke arbejdspladser de jurastuderende finder mest attraktive. Her overhalede Kromann Reumert de seneste to års førsteplads: Justitsministeriet.

Læs mere om Universums offentliggørelse.

Teleselskaber skal ikke udlevere oplysninger om kunder

Retten på Frederiksberg pålagde i efteråret 2017 to teleselskaber at udlevere oplysninger om en række kunder; Det blev imidlertid ikke sidste ord i den sag. Kendelsen er nemlig blevet omstødt af Landsretten – og til teleselskabernes fordel.

Læs mere om afgørelsen.

Micro-influencers: Sådan overholder du forbuddet mod skjult reklame

Det kan være ganske effektivt at markedsføre sig gennem såkaldte micro-influencers, men hvordan undgår man i så fald at bryde forbuddet mod skjult reklame? I denne nyhed kan du blive klogere på, hvilke regler en micro-influencer skal overholde. 

Læs mere om, hvordan du overholder reglerne.

Investor Update 2018 Q1

I Kromann Reumerts seneste Investor Update kan du blive opdateret på udviklingen inden for investeringer i Danmark. Læs med, og bliv ført ajour på de nyeste markedsudviklinger, og hvilke sager Kromann Reumert senest har haft på områderne.

Læs vores Investor Update 2018 Q1.

Har I styr på insiderlisterne?

Fra den 1. maj til 30. september 2018 har Finanstilsynet særligt fokus på børsnoterede selskabers pligt til at føre insiderlister. I denne nyhed kan du læse mere om tilsynets krav til insiderlisterne, og hvordan selskaberne overholder dem.

Få styr på insiderlisterne.

Kromann Reumert igen kåret til årets danske advokatvirksomhed

Who's Who Legal har endnu en gang udnævnt Kromann Reumert til Law Firm of the Year i Danmark. Kåringen baseres blandt andet på det arbejde, Kromann Reumert har udført det seneste år.

Læs mere om kåringen fra Who's Who Legal.