Anders Stubbe Arndal valgt til ny managing partner i Kromann Reumert

På Kromann Reumerts partnermøde den 12. september 2018 blev Anders Stubbe Arndal valgt til ny managing partner som efterfølger for Arne Møllin Ottosen. Anders tiltræder den 1. juli 2019, hvor Arne samtidig fratræder efter den efter firmaets regler maximale periode på posten.
"Anders er den helt rigtige person til posten. Han er en dygtig leder med  stor indsigt i både klienternes og Kromann Reumerts forretning og har været dybt involveret i Kromann Reumerts udvikling og ledelse gennem de senere år, hvor han bl.a. har siddet i vores bestyrelse," siger Arne Møllin Ottosen.
 
Anders Stubbe Arndal har i ca. 20 år været leder af Kromann Reumerts forretningsområde for energiret, hvor han har været centralt placeret i den markante udvikling af det danske energimarked. Anders vil - ligesom Arne har gjort det - sideløbende fortsat servicere sine klienter.
 
"Jeg ser frem til at overtage roret efter Arne og har, som Arne, fokus på, hvordan vi fortsat bedst navigerer i den markante udvikling, som advokatbranchen befinder sig i. Det bliver rigtig spændende at overtage den daglige ledelse af Kromann Reumert," siger Anders Stubbe Arndal.
 
Læs mere om Anders Stubbe Arndal.