Thinkers50 2018 – trænger du til ny inspiration?

Siden 2001 har Thinkers50 kåret de 50 mest indflydelsesrige business thinkers i verden – ”the Oscars of business thinking”. Igen i år er Kromann Reumert med som partner, når Thinkers50 fra den 26. - 27. september åbner dørene til European Business Forum 2018 i Odense. Her vil en række af verdens førende business thinkers dele ud af deres viden.

I år vil der være mulighed for at møde Roger Martin, som til Thinkers50s awardshow i efteråret 2017 blev kåret som verdens førende business thinker. Roger Martin overtog førstepladsen fra Michael E. Porter, som man kunne opleve på sidste års European Business Forum. Ved ceremonien blev Roger Martin hædret for sit arbejde med Design Thinking.

I år er der også mulighed for at opleve blandt andre Don Tapscott (Blockchain) og Alex Osterwalder (Business Model Canvas). Der er også dansk nytænkning på programmet, når Martin Lindstrøm og Jim Hagemann Snabe holder oplæg. Se hele det omfattende program her.

 

Om partnerskabet med Thinkers50 udtaler Arne Møllin Ottosen, managing partner i Kromann Reumert:

 

"Som "trusted advisor" for vores klienter skal vi altid være på forkant ikke blot med juridisk viden, men også med forretningsmæssig forståelse. Derfor støtter vi igen i år op om European Business Forum. Ligesom Thinkers50, er specialistviden – og delingen af den – mantraet for vores arbejde."

 

I vores unikke Learning Center deler vi vores viden, og her kan du gennem vores Insights, podcasts og utallige arrangementer blive klogere på det nyeste inden for vores mange specialer.

 

Letter to the CEO's

Vi har publiceret en række 'Letter to the CEO's', hvori Thinkers50-tænkere kommer med råd til verdens CEOs. Brevene perspektiveres af nogle af Kromann Reumerts partnere.

Du kan blandt andet læse:

 

Du finder alle 'Letter to the CEO's' og tilhørende perspektiveringer på vores Learning Center.

 

Derudover kan du finde inspiration i andet Thinkers50-materiale. Læs blandt andet ThinkMagazine, som er det officielle Thinkers50-magasin eller find ny indsigt i Thinkers50-publikationerne 'How to survive, thrive, and deliver value in the leadership jungle''Innovation at Work - What it takes to succeed with innovation', eller diverse Thinkers50-artikler.

Gratis session for studerende

Som partner for Thinkers50 European Business Forum 2018 inviterer vi 25 studerende til en gratis session med temaet "How can leaders drive business as a force for good?" torsdag den 27. september i Odense.

 

Her har du som studerende mulighed for at høre speaks fra Googles europæiske direktør, Matt Brittin, og danske Jimmy Maymann, der er tidligere CEO for nyhedsmediet Huffington Post og nuværende bestyrelsesformand for TV2. Deres speaks vil handle om henholdsvis 'technology for good' og 'media for good'. Derudover er det også muligt at høre bestyrelsesformand for Maersk/Siemens Jim Hagemann Snabe tale om 'industry for good' og sportscoach Mikael Trolle om 'people for good'.

 

Hent din gratis billet senest den 14. september her. Billetterne afsættes efter "først til mølle"-princippet.

 

Få rabat på din billet

Kromann Reumert har mulighed for at tilbyde 25 % rabat på køb af billetter til European Business Forum. Kontakt marketingkonsulent Thomas Frost Jensen på tfj@kromannreumert.com for mere information.

 

Læs mere om Thinkers50 European Business Forum 2018.