Kromann Reumert optager ny partner i Fast Ejendom

Kromann Reumert styrker firmaets team inden for fast ejendom ved optagelse af advokat Max Jacob Stubkjær Jensen som partner pr. 1. januar 2019.
"Vi har et meget stærkt ejendomsteam hos Kromann Reumert, og vi er glade for at have optaget Max Stubkjær som partner pr. 1. januar 2019. Max har mere end otte års erfaring med rådgivning inden for specialet fast ejendom, hvor han har bistået danske og udenlandske klienter i såvel højprofilerede transaktions- og udviklingssager som mindre overdragelser, entrepriseretlige tvister og lejeretlige problemstillinger," fortæller partner, Jacob Møller, og fortsætter:

"Max har den helt rigtige profil – han er garant for værdiskabende rådgivning, hvor han kombinerer sin dybe juridiske indsigt med en stærk kommerciel forståelse. Han holder "øjet på bolden" i komplekse og tidspressede processer, som han er god til at styre og hjælpe klienten igennem. Det er vigtigt for os i Kromann Reumert, at vi løbende sikrer den bedst mulige platform til at fastholde og udbygge vores markedsposition, hvilket optagelsen af Max som partner er udtryk for – til gavn for vores klienter og for Kromann Reumert," udtaler Jacob Møller.

Kromann Reumerts ejendomsteam – som har lokation i både København og Aarhus – består af ca. 40 jurister, der rådgiver inden for alle væsentlige områder vedrørende fast ejendom.

Om den nye partner

Max Jacob Stubkjær Jensen har været ansat i Kromann Reumert siden 2007, hvor Max blev Cand. Jur. fra Aarhus Universitet. Max beskæftiger sig primært med ejendomstransaktioner/-finansiering, projektudvikling, entrepriseret, erhvervslejeret samt generel erhvervs- og selskabsret. Max har base på Kromann Reumerts kontor i Aarhus.

Max Jacob Stubkjær Jensen tiltræder som partner hos Kromann Reumert pr. 1. januar 2019.