Kromann Reumert bistår salget af Scanmarket A/S

Fredag den 4. januar 2019 skrev ejerne af den familieejede virksomhed Scanmarket A/S under på salget af virksomheden til kapitalfonden Verdane Capital Advisors. Et salg, der beløb sig til et trecifret millionbeløb, og som var vejledt af Kromann Reumert.
Softwarevirksomheden Scanmarket A/S blev grundlagt i 1999 og indtog sidenhen positionen som markedsførende på baggrund af sit softwareprogram, der hjælper indkøbere i virksomheder med at udføre udbudsprocesser blandt leverandører over hele verden. Programmet bruges internationalt af over 300 kunder, herunder store danske selskaber som Ørsted og ISS samt udenlandske virksomheder som bilproducenten Nissan og filmstudiet Paramount Pictures.

Transaktionen

Transaktionen blev gennemført som en overdragelse af 100 % af aktiekapitalen i Scanmarket A/S til den internationale kapitalfond Verdane Capital Advisors.

Kromann Reumert bistod Scanmarket A/S gennem hele forløbet, herunder med etablering af datarum samt udarbejdelse og forhandling af overdragelsesaftalen og øvrige transaktionsdokumenter. I den forbindelse rådgav Kromann Reumert også to af de hidtidige ultimative ejere af Scanmarket A/S, da disse valgte at geninvestere, så de fortsat ejer sammenlagt 10 % af virksomheden.

Jesper Aabenhus Rasmussen var ansvarlig partner på sagen.

Læs mere om transaktionen på Børsens hjemmeside: Aarhus-familie sælger livsværk til kapitalfond: "Der bliver ingen Ferrari'er til os"