Gik du glip af noget i januar?

Den første måned af 2019 er nu allerede gået. I den anledning ser vi tilbage på de spændende nyheder, januar bød på. Læs med og bliv opdateret på det, du ikke må gå glip af.

Højesteret dømmer ledelsen i Capinordic Bank A/S

Den 15. januar afsagde Højesteret dom i sagen mellem Finansiel Stabilitet og Capinordic Bank A/S, hvor tre tidligere ledelsesmedlemmer blev dømt erstatningspligtige for i alt 89 mio. kroner.

 

Læs vores korte omtale af dommen.

 

Denmark Legal Update H2 2018

I januar udkom vores Denmark Legal Update, der følger op på andet halvår af 2018. I denne kan du få indsigt i de seneste juridiske nyheder i Danmark på tværs af specialeområder og industrier.

 

Læs artiklerne i udgivelsen.


Sådan fastholder Kromann Reumert sine talenter med EXPECT

"Advokatbranchen står i disse år over for et vigtigt skifte, når det gælder ledelse," skrev Djøf i en artikel fra januar. Netop dette skifte har de seneste år været i fokus hos Kromann Reumert med lanceringen af medarbejderudviklingskonceptet EXPECT, der blandt andet bidrager til at udvikle og holde på spirende talenter.
 

Læs mere.


Podcast: Implementering af reglerne om regulatorisk initial margin

Hvis man bliver omfattet af reglerne om regulatorisk initial margin, er det vigtigt, at man hurtigst muligt kommer i gang med implementeringen. I denne podcast guider partner Susanne Schjølin Larsen dig gennem, hvordan det gøres bedst muligt.
 

Lyt til podcasten.

Nu er ændringen af fondslovens § 9 vedtaget

Den 24. januar vedtog Folketinget ændringen af fondslovens § 9, som allerede træder i kraft den 1. februar 2019. Ændringen muliggør, at ikke-erhvervsdrivende fonde fremadrettet kan uddele modtagne gaver og arv til projekter og andre støtteformål inden for fondens formål, medmindre gavegiver eller testator har truffet en anden beslutning.
 

Læs mere om lovændringen.