Kromann Reumert byder velkommen til nye talenter

Den 1. februar 2019 bød Kromann Reumert velkommen til nye juridiske talenter på kontorerne i København og Aarhus.

Seks nye fuldmægtige og 11 nye stipendiater har i disse dage deres første gang på kontorerne i København og Aarhus. Både det faglige og sociale program har været tæt pakket med aktiviteter, så de nyankomne har ikke haft tid til at kede sig i løbet af den første uge.

 

De er blevet undervist i alt fra etik til IT-systemer, ligesom deres madkundskaber er blevet sat på prøve, da de, sammen med en af Kromann Reumerts kokke, skulle kreere et velkomstmåltid til sig selv og hinanden.

 

Derudover er det nye hold medarbejdere blevet introduceret til EXPECT, vores unikke medarbejderudviklingskoncept. Grundtanken i EXPECT er, at Kromann Reumert har store forventninger til sine medarbejdere, ligesom vores medarbejdere kan have store forventninger til Kromann Reumert. Derfor kan de nye medarbejdere se frem til et forløb, der med fokus på både kompetencer, kurser og fagdage skal give medarbejderen de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

 

"Med EXPECT sikrer vi en fokuseret tilgang til vores medarbejderes udvikling. Samtidig med at dialog, personlig og faglig udvikling samt performance er en central del af EXPECT-forløbet, ønsker vi også, at der er høje forventninger medarbejdere og virksomhed imellem, så vi sammen kan løfte vores klienters opgaver. Vi er stolte af endnu engang at kunne byde et talentfuldt hold nye medarbejdere velkommen til Kromann Reumert og EXPECT," siger managing partner Arne Møllin Ottosen.


 

Velkommen til Anna, Andreas, Amalie, Christoffer, Charlotte, Ethan, Jacob, Josephine, Laura, Louise, Lea, Marise, Mathias, Martin, Nicolai, Natascha og Stine.