Kromann Reumert rådgiver Haldor Topsøe i frasalg til Temasek

Kromann Reumert har bistået Topsøe-familien med et frasalg af 30 % af Haldor Topsøe A/S til den singaporeanske kapitalfond Temasek.

Haldor Topsøe A/S er en af verdens førende producenter indenfor særligt katalysatorer og andet udstyr til den kemiske industri, og virksomheden havde i 2017 en omsætning på ca. fem milliarder kroner.


Frasalget af en del af virksomheden er sket med henblik på at rejse kapital til vækstinitiativer med et mål om en senere børsnotering af Haldor Topsøe A/S.
 
Kromann Reumert har bistået Topsøe-familien, som er efterkommere af den afdøde stifter af Haldor Topsøe A/S, 'århundredets ingeniør' Haldor Frederik Axel Topsøe, under hele forløbet.


Transaktionen har involveret en lang række af Kromann Reumerts specialister indenfor særligt virksomhedsoverdragelser, selskabsret, konkurrenceret, skat og kommercielle kontrakter.
 

Kromann Reumert er stolte over at have rådgivet Topsøe-familien i en af de vigtigste beslutninger for Haldor Topsøe A/S i selskabets snart 80-årige historie.


Transaktionen er afhængig af myndighedernes endelige godkendelse, som ventes at falde senere i 2019.