Stort tillykke til Kromann Reumerts nye senior­advokater og directors

Otte advokater hos Kromann Reumert er netop trådt endnu et skridt op ad karrierestigen – de er nemlig netop blevet udnævnt til directors og senioradvokater.

Som et led i Kromann Reumerts unikke medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, blev der indført nye karrieretrin i 2017. Trinene trådte officielt i kraft sidste år, da vi for første gang udnævnte nye senioradvokater og directors. 

 

I år kan vi sige tillykke til otte nye senioradvokater og directors. Nye udfordringer og større ledelsesansvar venter dem alle, og de er begejstrede for at påtage sig de nye roller og ansvar: 

 

"Jeg er både glad og stolt over at blive udnævnt. Det er meget tilfredsstillende, at man kan se konkret fremskridt i ens karriere – både indadtil og udadtil. Det er også rart at vide, at det hårde arbejde kan bære frugt, og at man hos Kromann Reumert kan få løftet både ens faglige og personlige udvikling," siger Peter Schiøler Skaaring, nyudnævnt director.
 

Alting til sin tid

En af grundstene i EXPECT er, at forventningerne mellem medarbejdere og Kromann Reumert går begge veje. 

 

"Både vores egne medarbejdere og de jurastuderende, vi taler med på universiteterne, har alle en klar forventning til jobbet hos Kromann Reumert: At de kan udvikle sig i takt med deres individuelle karriereambitioner. Derfor er netop den faglige og personlige udvikling af vores advokater og advokatfuldmægtige en vigtig prioritering hos os, og noget, der er efterspurgt af vores medarbejderne," fortæller HR-chef Birgitte Brix Bendtsen.

Vores nye senioradvokater 

Thejs Tofting, Kristian Harald Vibæk Sørensen, Anna Sofia Kærsgaard og Ulrik A. W. L. Hedegaard.


 

Vores nye directors

Naaika Himidi, Peter Schiøler Skaaring, Morten Schou Kierulff og Rasmus Schmidt.
Vil du være med til at udvikle Kromann Reumert?

Uanset om du er erfaren jurist, bachelor- eller kandidatstuderende, specialeskrivende eller nyuddannet, har Kromann Reumert meget at tilbyde dig. Du kan læse mere om vores EXPECT-program og en fremtid hos os på: www.kromannreumert.com/Karriere