"Fokus for min videndeling er, at brugeren skal blive klogere"

I 2016 tilføjede vi endnu et aspekt til vores CSR-ambitioner: Vi vil i endnu højere grad gå forrest inden for læring og videndeling. Derfor lancerede vi vores Learning Center. Vores videndeling er et fokusområde, som vi fortsatte arbejdet med i 2018. Mød advokat Heidi Lindberg Andersen, der fortæller om sin tilgang til videndeling.

Advokat Heidi Lindberg Andersen arbejder til daglig med juridiske aspekter inden for markedsføring og forbrugerrettigheder, ligesom hun rådgiver om design- og varemærkerettigheder. Derudover er hun Kromann Reumerts videnambassadør for IP og markedsføringsret. Som videnambassadør er Heidi et stort aktiv i delingen af sin og Kromann Reumerts viden, både internt og på vores Learning Center.

 

For Heidi er videndeling i høj grad med til at øge samarbejdsglæden, og sammen med kollegaer skrev hun i løbet af 2018 flere insights, holdt arrangementer og udgav podcasts. Blandt andet om markedsføring på sociale medier og vores tema om designrettigheder.

 

"Jeg kan godt lide at operere inden for temaer og lave serier inden for emner, hvor der sker en udvikling, som kan få relevans for brugeren i den nærmeste fremtid," fortæller Heidi og fortsætter:

 

"Vores mange formater på vores Learning Center supplerer hinanden, og de gør, at vi imødekommer brugernes forskellige behov. Nogle vil gerne både have muligheden for at lytte og læse, mens andre har behov for at kunne lytte til vores podcasts på farten, læse vores insights i bussen eller deltage i vores seminarer," fortæller Heidi, der mener, at det er vigtigt at være tilstede, der hvor brugerne er og på deres foretrukne måde. Hun har et helt centralt fokus for sin videndeling:

 

"Fokus for min videndeling er, at brugeren skal blive klogere. Derfor er det meget vigtigt for mig, at vi formidler vores viden i et sprog og på et niveau, som er jordnært og til at forstå; at vi viser, at vi er til at tale med og forstår brugeren," siger Heidi.

 

Besøg vores Learning Center, eller bliv klogere på vores tilgang til videndeling i vores nyligt udgivne årsberetning.