Kromann Reumert donerer IT-udstyr til unge i Malawi

Børn, unge og uddannelse er grundlaget for vores CSR-indsats. Derfor er vi stolte af at have indgået et samarbejde med organisationen FAIR, der hjælper med at sende vores aflagte IT-udstyr til Malawi.

FAIR er en non-profit forening, der arbejder for at bygge bro over den globale digitale kløft. Foreningen er drevet af frivillige, it-professionelle og bidrag fra virksomheder, fonde og medlemmer.

 

I stedet for at smide vores aflagte it-udstyr ud, er vi i stedet med til at give en bedre fremtid til børn og unge i verdens fattigste lande. Computerne har nemlig stadig en nytteværdi i lande som Malawi, hvor vores aflagte IT-udstyr, herunder computere, sendes hen. Udstyret kan i gennemsnit her bruges i yderligere fem år.

 

IT-chef i Kromann Reumert, Jacob Brønnum-Schou, fortæller:

 

"Det er vigtigt for Kromann Reumert at kunne give IT-udstyr til børn og unge, der ikke selv har mulighed for at købe det. At de unge kan få glæde af vores aflagte IT-udstyr og komme på nettet og få den samme adgang til viden som alle os andre – det gør en stor forskel. Som en ekstra bonus gavner det miljøet, som i den grad bliver belastet, hver gang IT-udstyr kasseres," fortæller Jacob og fortsætter:

 

"Når vi på denne måde kan videregive det udtjente IT-udstyr til et godt formål, smiler jeg stolt på vores alles vegne – her gør vi nemlig en kæmpe forskel for de, som ikke er ligeså godt stillet som os her i trygge Danmark."

 

Læs om vores CSR-initiativer og fokus på børn, unge og uddannelse i vores nyligt udgivne årsberetning.

 

Læs mere om FAIR.