Maria Holst Levin er blandt Danmarks 100 største erhvervs­talenter

Den 26. april 2019 udgav Berlingske Business sin årlige opgørelse over dansk erhvervslivs 100 største talenter. I år tæller disse blandt andre Maria Holst Levin, der er advokat og director i Kromann Reumert.

Berlingske Business fremhæver hvert år 100 talenter i dansk erhvervsliv, som i en ung alder har formået at skabe stærke resultater, og som har udvist store ledelsesmæssige evner.

Netop disse kriterier opfylder Maria Holst Levin, der til daglig rådgiver danske og internationale aktører i forbindelse med komplekse virksomhedsoverdragelser, særligt inden for energibranchen.

 

Partner Anders Stubbe Arndal forklarer: "Maria er en talentfuld rådgiver, og hun formår give vores klienter netop de tre ting, de har behov for i en M&A-proces: Styr på juraen og processen fra A-Z, klar kommunikation og stor forståelse for klientens forretningsmæssige mål og interne prioriteringer."

 

"Maria har en stor faglighed og forretningsmæssig indsigt og besidder herudover en unik evne til at holde hovedet koldt, strukturere og eksekvere på et højt fagligt niveau," fortæller partner Jens Hyldahl Bjerregaard.

 

How are you?

Også ledelsesmæssigt er Maria talentfuld. Hun er til daglig med til at udvikle en gruppe kollegaer med sit skarpe blik for den enkeltes potentiale og behov. Det ses blandt andet i hendes implementering af de såkaldte "how are you"-samtaler, som hun holder løbende for at understøtte, at kollegaerne udvikler sig bedst muligt. Skal der flere udfordringer til, eller skal mængden af sagsarbejde justeres for at give plads til det helt rette work/life-balance?

 

"Maria er en god leder og menneskekender, og hun udfordrer mig på punkter, hvor jeg kan udvikle mig. Vi kan drøfte arbejdsopgaver, men ikke mindst også personlige erfaringer om at få arbejdsliv og familieliv med mindre børn til at gå op. Maria er en rollemodel, og hendes tillid giver mig ro til at udvikle mig," fortæller advokat Rikke Holmgaard-Poulsen.

Om sin udnævnelse til Talent 100 siger Maria: "Jeg er meget stolt over og taknemmelig for de flotte udtalelser fra samarbejdspartnere og kollegaer. Det forpligter og bekræfter mig i den kurs og stil, som jeg har sat for min karriere. Tak til alle dem, der har givet mig tillid og rammer til at udfolde mit talent."
 
Læs Berlingske Business' Talent 100-portræt af Maria.