De jura­studerendes foretrukne arbejdsplads er igen: Kromann Reumert

Kromann Reumert er endnu engang kåret til de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads. Det blev offentliggjort til Universums awardshow i går, den 23. maj 2019.

Employer Branding-virksomheden Universum foretager årligt en undersøgelse af de mest attraktive arbejdspladser blandt landets universitetsstuderende, herunder jurastuderende.

 

For andet år i træk indtager Kromann Reumert førstepladsen som den mest eftertragtede arbejdsplads for jurastuderende.

 

"Vi er enormt stolte af for andet år i træk at være de jurastuderendes foretrukne arbejdsplads. Som Danmarks førende advokatvirksomhed ønsker vi selvsagt at være en attraktiv arbejdsplads for nuværende såvel som potentielle medarbejdere. En arbejdsplads, hvor man kan forvente personlig og faglig udvikling i et miljø præget af høj kvalitet, samarbejdsglæde og gode relationer på tværs af organisationen. Det investerer vi massivt i, og det er dejligt at se, at vores kommende kolleger vurderer os så flot," udtaler managing partner i Kromann Reumert, Arne Møllin Ottosen.

 

Fra oktober 2018 til april 2019 har Universum spurgt mere end 14.000 universitetsstuderende i Danmark, herunder 844 jurastuderende, om deres opfattelse af en række virksomheder. Se Universums opgørelse for 2019.

 

Vil du være med til at udvikle Kromann Reumert?

Hvad enten du er bachelor- eller kandidatstuderende, specialeskrivende, nyuddannet eller erfaren jurist har Kromann Reumert meget at tilbyde dig. Du kan læse mere om vores medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, og en fremtid hos os på: www.kromannreumert.com/Karriere