Kromann Reumert vært for Global Compact Network Denmarks Årsdag

I går var Kromann Reumert vært for det danske Global Compact-netværks Årsdag 2019, herunder den årlige generalforsamling.

Global Compact Network Denmarks Årsdag bød på en indledende generalforsamling for alle medlemmer af det danske Global Compact-netværk. Partner Marianne Granhøj var igen i år dirigent.

 

"Kromann Reumerts mangeårige medlemskab af Global Compact er et tegn til omverdenen om, at vi som virksomhed er bevidste om vores samfundsansvar," fortæller Marianne, og fortsætter:

 

"Det er tydeligt, at bæredygtighed og arbejdet med FNs verdensmål ligger meget højt på dagsordenen ude i virksomhederne, og vi følger med stor interesse de strømninger og innovative tiltag, der i disse år virkelig tager fart ude hos vores klienter."

 

Efter generalforsamlingen var der oplæg af blandt andre uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers om emnet unge, innovation og verdensmål, ligesom de nominerede til den danske SDG Pioneer fik lejlighed til at præsentere sig selv. Årets SDG Pioneer kåres i maj.

 

Fotos: Global Compact Network Denmark/Nils Meilvang

Om Global Compact

Global Compact Network Denmark er den danske, nationale afdeling af FN's Global Compact, der har til formål at inspirere virksomheder til at arbejde bæredygtigt og med fokus på social ansvarlighed.

 

Læs mere om Global Compact Network Denmark.

Kromann Reumerts arbejde med Global Compacts principper

Kromann Reumert blev medlem af FN's Global Compact i 2008, som den første danske advokatvirksomhed. Som medlem forpligter vi os til at integrere og årligt rapportere i henhold til de ti principper i Global Compact, ligesom vi forpligter os til at indgå samarbejder, der gør en positiv forskel. Vores pro bono-arbejde, hvor vi yder gratis juridisk rådgivning til organisationer som SOS Børnebyerne og Teach First Danmark, er et vigtigt element i vores arbejde med at gøre en forskel. 

Vi er tillige løbende i dialog med vores klienter om overholdelse af arbejdstager- og menneskerettigheder samt antikorruption og rådgiver om disse vigtige områder.

 

Du kan læse meget mere om vores arbejde med CSR i vores nyligt udgivne årsberetning.