Mød Kromann Reumert på Folkemødet 2019

Kromann Reumert er igen i år at finde på Bornholm, når Folkemødet løber af stablen den 13.-16. juni. Vi er værter for to debatter og står naturligvis også klar til en god debat og snak ved en række andre arrangementer.

Igen i år har Kromann Reumert, i samarbejde med Danske Advokater, arrangeret debatter, som finder sted i Strandvejens Debattelt ved siden af Camp Justice.

 

Er dine persondata i trygge hænder?

Vi skriver år 1 efter GDPR, og fredag den 14. juni kl. 10.30 gør partner Tina Brøgger Sørensen status over danske virksomheders og det offentliges håndtering af de nye persondataregler.

Tina vil i debatten "Er dine persondata i trygge hænder?" blandt andet stille skarpt på virksomhedernes fokusområder og håndtering af persondata nu og i fremtiden. Det vil hun gøre sammen med:

 

  • Cristina Gulisano, direktør i Datatilsynet
  • Ole Kjeldsen, Teknologi og Sikkerhedsdirektør i Microsoft DK
  • Anette Høyrup, seniorjurist i Forbrugerrådet Tænk.  

Lovens ånd – Forandrer digitalisering juridisk fortolkning?

Temaet for årets Folkemøde er FN's 17 verdensmål, og med udgangspunkt i verdensmål 16 (Fred, retfærdighed og stærke institutioner) inviterer partner Jens Lund Mosbek til debatten "Lovens ånd – Forandrer digitalisering juridisk fortolkning?" fredag den 14. juni kl. 15.00.

Debatten vil blandt andet handle om, hvorvidt de danske fortolkningsprincipper er under forandring, om der bør tilføjes et etisk filter i den juridiske rådgivning og om de udfordringer, digitaliseringen skaber for retssikkerheden. Til debatten har han inviteret:

 

  • Mikael Sjöberg, landsdommer 
  • Linda Nielsen, professor ved Københavns Universitet 
  • Birgitte Arent Eiriksson, vicedirektør i den juridiske tænktetank Justitia.

Kromann Reumerts team på Folkemødet

Ud over Tina Brøgger Sørensen og Jens Lund Mosbek kan du også møde partnerne Martin Dahl Pedersen, Marianne Philip, Anders Stubbe Arndal, Jens Steen Jensen, Christian Lundgren og Jeppe Lefevre Olsen. Nedenfor kan du se, hvilke forskellige debatter og arrangementer, de deltager i.

God fondsledelse, bæredygtighed og de samfundsmæssige aftryk

Torsdag den 13. juni kl. 16.30 er partner Marianne Philip moderator for debatten
"God fondsledelse, bæredygtighed og de samfundsmæssige aftryk". Her vil nogle af de største fonde i Danmark drøfte deres arbejde med bæredygtig samfundsudvikling. Debatten afholdes af Carlsbergfamilien og Bestyrelsesforeningen og finder sted i Carlsbergfamilien.

Hvad er opskriften på en stærk iværksætternation?

Fredag den 14. juni kl. 12 deltager Marianne Philip i debatten
"Hvad er opskriften på en stærk iværksætternation?". Debatten arrangeres af Israels Ambassade og Advice A/S, og debatten vil blandt andet have fokus på, hvad der kendetegner iværksætterkulturer som Danmark og Israel. Debatten finder sted på Advice Scenen.

 

Udfordringer for forskningsfriheden

Lørdag den 15. juni kl. 11.30 vil partner Martin Dahl Pedersen være moderator for debatten "Udfordringer for forskningsfriheden", som arrangeres af Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde (UBVA). Debatten vil forsøge at svare på, hvad de største udfordringer for forskningsfriheden er i dag, og hvordan det håndteres. Debatten finder sted i Akademikernes Hus.