Kromann Reumert bistår Ventech VC med investering i Veo Technologies

Kromann Reumert har bistået den franske venturekapitalfond Ventech VC i den netop offentliggjorte serie A-investering på 40 millioner kroner i Veo Technologies.

Veos fodboldkamera – i form af en grøn kasse monteret på toppen af en trefod – kan ved hjælp af kunstig intelligens følge en fodboldkamp, herunder bolden, helt automatisk uden brug af en kameramand. Produktet blev lanceret i 2018 og er i dag i brug i over 1.000 fodboldklubber i Europa.

 

Kapitalindsprøjtningen skal i første omgang bruges på at komme ind på det amerikanske marked samt udvikle videre på teknologien, så den også kan bruges til andre sportsgrene end fodbold.

 

Kromann Reumerts tech-specialister bistår i stort omfang startups og venturefonde i forbindelse med investeringsrunder og egentlige exits. Én af Kromann Reumerts kernekompetencer er at hjælpe startupvirksomheder med alt lige fra at få de grundlæggende selskabsstrukturer og aftaler på plads, til at understøtte virksomheden med kontraktstyring og -indgåelser, investeringsrunder (herunder adgang til Kromann Reumerts netværk af investorer), persondata mv. frem til en exit.

Derudover bidrager Kromann Reumert til startupmiljøet ved at hjælpe unge iværksættere og virksomheder på DTU Skylab.

 

Læs mere om sagen:
Højteknologisk fodboldkamera rejser over 40 mio kr til ekspansion i USA
Dansk tech-startup bag fodboldkamera lander investering på 40 millioner
40 millioner skal fløjte USA-eventyr i gang for dansk fodboldkamera