Velkommen til nye talenter

Vi har i denne uge budt velkommen til 37 nye talenter på vores kontorer i København, Aarhus og London.

Den 2. september 2019 var første arbejdsdag for vores nye kollegaer, der har været igennem et introforløb spækket med faglige og sociale indslag. Udover teambuilding og middag er de blevet introduceret til EXPECT, vores medarbejderudviklingsprogram.

 

"Jeg er stolt af, at 37 nye talenter ønsker at være en del af Danmarks førende advokatvirksomhed. Udover en inspirerende opstart, kan de forvente at blive udfordret og møde en masse dygtige kollegaer. Vi vil gerne fortsat sætte standarden i branchen, og det kræver de klogeste hoveder, de største talenter, og et konstant fokus på kompetenceudvikling. Vores nye kollegaer kan derfor se frem til at udvikle sig både fagligt og personligt," siger Anders Stubbe Arndal, managing partner.

 

Attraktiv arbejdsplads

Kromann Reumert blev i maj 2019, for andet år i træk, fremhævet som den mest attraktive arbejdsplads blandt jurastuderende i Universums årlige undersøgelse.

 

"I en videnvirksomhed som vores er medarbejderne og deres kompetencer helt centrale. Vi lever af at videregive vores viden og omsætte vores faglige indsigt til værdiskabende rådgivning. Derfor glæder det mig også, at vi som arbejdsplads er populær hos jurastuderende, der jo er vores fremtidige jurister," siger Anders Stubbe Arndal.

 

Læs "De jurastuderendes foretrukne arbejdsplads er igen: Kromann Reumert"

 

 

Velkommen til Frederik, Joachim, Mikkel, Mikkel, Jeppe, Katrine, Frederik, Lenni, Jakob, Jens-Christian, Michelle, Andreas, Sebastian, Benedicte, Anders, Maria, Helena, Kristoffer, Patrick, Hillary, Magnus, Emil, Christian, Emilie, Thomas, Anders, Amalie, Christoffer, Andreas, Peter, Andreas, Benedicte, Natalie, Mette, Mathias og Frederik.

 

Vil du være med til at udvikle Kromann Reumert?

Grundtanken i EXPECT er, at Kromann Reumert har store forventninger til sine medarbejdere, ligesom vores medarbejdere kan have store forventninger til Kromann Reumert. Derfor kan vores nye kollegaer se frem til et forløb, der med fokus på både kompetencer, kurser og fagdage giver  de bedste forudsætninger for personlig og faglig udvikling.

 

EXPECT indeholder omkring 350 relevante udviklings- og uddannelsestilbud, som vil være til rådighed for medarbejderen i takt med medarbejderens karriereudvikling og ønsker.

 

Hvad enten du er bachelor- eller kandidatstuderende, specialeskrivende, nyuddannet eller erfaren jurist har Kromann Reumert meget at tilbyde dig. Læs mere om vores medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, og en karriere hos os.