Kromann Reumert og medarbejdere støtter Danmarks Indsamling med 130.000 kroner

I år går alle pengene fra Danmarks Indsamling til børn på flugt. I lørdags løb det store indsamlingsshow over skærmen og her bidrog Kromann Reumert og medarbejdere med i alt 130.000 kroner.

Hvert år går DR sammen med 12 humanitære organisationer med et fælles mål om at samle penge ind til mennesker i de fattigste lande i verden. Bidraget til Danmarks Indsamling går i år til børn på flugt fra krig og klimakatastrofer.

 

Formålet er mere nødvendigt end nogensinde før, da FN estimerer, at 35 millioner børn er på flugt verden over. Mange af børnene har mistet alt, hvad de kender til; deres familier, deres hjem og ikke mindst deres tryghed. Det gør dem til lette ofre for både overgreb, vold og sygdom.

 

Pengene fra Danmarks Indsamling 2020 går til de 12 humanitære organisationers forskellige projekter, som alle har som mål at hjælpe børn på flugt.

En af disse organisationer er SOS Børnebyerne, som Kromann Reumert i mange år har støttet med pro bono-arbejde. I år vil SOS Børnebyerne for eksempel sikre bedre leveforhold for børn, der er internt fordrevne i Somaliland. SOS Børnebyerne fokuserer også på at skabe bedre rammer for børn og familier, der, på grund af konflikter som eksempelvis krigen i Yemen, lever som flygtninge i Somaliland."

 

Kromann Reumert og firmaets medarbejdere støtter hvert år Danmarks Indsamling. Om årsagen til støtten fortæller Anders Stubbe Arndal, managing partner i Kromann Reumert:

 

"Vi støtter Danmarks Indsamling, fordi børn, unge og uddannelse er en central del af vores arbejde med CSR og pro bono. Vi mener, at alle børn, lige meget hvor de befinder sig, skal have mulighed for uddannelse og for at forme deres egen fremtid. Det går godt i spænd med Danmarks Indsamlings mission, som i år er at støtte børn på flugt. Støtten går blandt andet til at sikre skolegang til disse udsatte børn."

 

Læs mere om vores arbejde med CSR og pro bono i vores seneste CSR-rapport, Citizenship.