Stort tillykke til Kromann Reumerts nye senioradvokater og directors

Vi har netop udnævnt ni nye senioradvokater og ni directors, som alle har nye udfordringer og et større ledelsesansvar i vente.
De 18 advokater har alle gennemgået en betydelig personlig og faglig udvikling, som nu har båret frugt i form af nye roller. 

Om den nye rolle siger director Henrik Bang Thorning:

"Der er ingen tvivl om, at siden de nye karrieretrin blev lanceret i 2017, har director-sporet været noget, jeg har skelet til og arbejdet frem imod. Eftersom jeg finder det øgede ledelsesmæssige fokus både sjovt og interessant, og jeg trives i rollen som 'trusted advisor' for forskellige klienter inden for mit specialeområde, er jeg glad for - og ser frem til - den nye rolle som director." 

Forvent lidt mere med EXPECT

En af grundstenene til et succesfuldt arbejde med medarbejderudvikling er struktur. Kromann Reumerts unikke medarbejderudviklingsprogram, EXPECT, understøtter en struktureret tilgang til vores medarbejderes personlige og faglige udvikling. De nye karrieretrin er blandt mange andre tiltag blevet lanceret som en del af EXPECT-programmet.

Læs mere om EXPECT 
Læs mere om en fremtid hos os på vores karriereside

Vores nye senioradvokater

Carina Renate Czerwinski Dall, Charlotte Henriques, Christina Melstrup Toft, Frederik Jacob Estrup, Heidi Lindberg Andersen, Jonas Lynghøj Madsen,  Kristian Bro, Linnea Clara Klingberg-Jensen, Mia Thulstrup Gedbjerg.     

Vores nye directors

Andreas Boe Laulund, Charlotte Damsbo Lose, Daiga Grunte-Sonne, Henrik Bang Thorning, Jakob Dahl Mikkelsen, Kristoffer Lund Poulsen, Mads Dreyer Laursen, Marie Christine Holst, Maria Eiersted.