Få det fulde globale overblik over COVID-19-støtteordninger

Kromann Reumert har sammen med de 160 øvrige medlemmer af verdens førende netværk af uafhængige advokatvirksomheder, Lex Mundi, skabt et overblik over COVID-19-støtteordninger i mere end 100 jurisdiktioner.
 
Mange lande har som følge af COVID-19 indført en række støtteordninger for at hjælpe virksomheder igennem krisen. Lex Mundi har, sammen med Kromann Reumert og de øvrige medlemmer, skabt et overblik over støtteordningerne i mere end 100 jurisdiktioner.
 

Kromann Reumerts internationale netværk

Kromann Reumert er en internationalt orienteret virksomhed med både danske og udenlandske klienter, hvor en væsentlig del af vores forretning og sager har internationalt indhold. Vores omfattende og effektive internationale netværk gør, at vi som det eneste danske advokatfirma er medlem af advokatorganisationen Lex Mundi, der er verdens førende netværk af uafhængige advokatvirksomheder med samlet mere end 21.000 jurister fordelt på 160 advokatvirksomheder.
 
For vores klienter betyder det, at vi har enestående adgang til et netværk af eksperter næsten alle steder i verden. Samtidig er vi i stand til at holde vores klienter underrettet om internationale udviklinger og tendenser, der kan have betydning i Danmark.