Kromann Reumert bistår sælgerne med salget af OBI Medical til Roche

Medtech-selskabet OBI Medical er blevet solgt til schweiziske Roche.
Kromann Reumert har bistået sælgerne af OBI Medical med salget til det schweiziske medicinalfirma Roche. OBI Medical står bag v-TAC, en banebrydende teknologi, der kan beregne arterielle blodgasser i en helt almindelig blodprøve. Med teknologien slipper alvorligt syge patienter for de smertefulde arterieblodprøver, der ofte er nødvendige for at diagnosticere og dermed sikre en bedre behandling.

Under den nuværende COVID-19-pandemi kan Roche v-TAC blandt andet hjælpe sundhedspersonale med at vurdere sygdommes alvorlighed hurtigere hos patienter og nøje overvåge potentiel forringelse hos patienter med åndedrætsbesvær. 

OBI Medical blev stiftet i 2002 af en gruppe videnskabsfolk, forskere og klinikere fra Aalborg Universitetshospital og fra Center for Modelbaseret Medicinsk Beslutningsstøtte på Aalborg Universitet.