Nyhed

Kromann Reumert tager sigte: Sådan øger vi samarbejdsglæden uden for arbejdstiden

E-sport har gjort sit indtog – også i advokatbranchen! Derfor sætter Djøfbladet nu fokus på, hvordan det ser ud, når Kromann Reumerts specialister tager sigte på et helt andet mål end hverdagens værdiskabende rådgivning. Læs med og find ud af, hvordan Counter-Strike både kan udvikle kompetencer og bidrage til et attraktivt arbejdsmiljø.

E-sport - Counterstrike - gaming - spil - 3840x2160

Djøfbladet sætter i en artikel spot på kollega-ligaen og de 117 firmahold, der dyster om at blive de bedste Counter-Strike-spillere i ligaen. Kromann Reumert deltager i ligaen med to  hold fra henholdsvis Aarhus og København. Begge hold har ambitioner om også her at sætte standarden – præcis som på kontoret.

Det sociale fællesskabs digitale ækvivalent

Siden 2019 har Kromann Reumerts e-sportshold konkurreret mod andre danske virksomheder og på den måde fungeret som den digitale ækvivalent til blandt andet firmafodboldholdet, der på lignende vis deltager i en turnering mod andre advokatfirmaer.

Fælles for de mange forskellige sociale fællesskaber, medarbejderne hos Kromann Reumert kan indgå i, er, at de ikke blot styrker de sociale relationer kollegaerne imellem; det styrker i høj grad også medarbejdernes performance, at de har det sjovt sammen uden for arbejdstiden.

Den slags initiativer gør, at man også godt gider at være sammen med sine kolleger, uden at det handler om arbejde. Og det styrker samarbejdsglæden, når du er retur på kontoret,” siger partner Kristian Storgaard i artiklen i Djøfbladet.

Computerspil og… kompetenceudvikling?

Advokatfuldmægtig Mathias Lau Lauritzen er helt enig i, at engagementet på holdet styrker samarbejdsglæden. Faktisk mener han, at computerspil som Counter-Strike kan være med til at styrke den enkeltes kompetencer som advokat:

"Hurtighed, strategisk overblik og samarbejdsevne er nogle af de færdigheder, som er helt essentielle for at få succes i Counter-Strike. Helt uden sammenligning i øvrigt er det faktisk tilsvarende evner, der gør dig til en god kollega og advokat," fortæller Mathias til Djøfbladet.

Hos os kan du også arbejde professionelt med juridisk rådgivning inden for e-sport. Udover selv at være aktive bag gamer-skærmen rådgiver vores eksperter nemlig også om e-sport, hvor vi blandt andre repræsenterer den første selvstændige forening af professionelle spillere inden for e-sport, Counter Strike Professional Players Association (CSPPA). Læs mere om vores e-sportsspecialister

Juridiske specialer

Kontakt

Kristian Storgaard
Partner (Aarhus)
Dir. +45 38 77 44 70
Mob. +45 20 19 74 10