Kromann Reumert har bistået Blue Equity med investering i Junget A/S

Blue Equity har den 12. oktober indgået aftale om en investering i Junget A/S. Junget A/S har eksisteret siden 2015 og er en af Danmarks førende leverandører af maskiner og skærende værktøj til træ-, plast- og aluminiumindustrien. Junget A/S er totalleverandør til disse industrier, og leverer alt fra maskininstallation til dataintegration og vedligeholdelsesservice.

Ejerkredsen vil fremadrettet bestå af Blue Equity samt ledende medarbejdere i Junget A/S. 

Transaktionens gennemførelse er betinget af godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Om Blue Equity:
Blue Equity er en dansk kapitalfond, som investerer i exceptionelle danske virksomheder med omsætning i niveauet 25 - 250 mkr. Fokus er på virksomheder, der er rigtig positioneret til at drage fordel af de globale mega-trends. Blue Equity stiller kapital, viden og netværk til rådighed for i tæt samarbejde med ledelsen at realisere værdiskabelse over ejerperioden. Der skabes afkast ved at gøre gode virksomheder bedre.  Se mere på www.blue.dk.

Om Junget A/S:
Junget er én af Danmarks førende leverandører af maskiner og skærende værktøj til træ-, plast og aluminiumindustrien. Junget forhandler førende brands som Wenig, Biesse og Altendorf indenfor maskiner, og Leitz har i mange år været Jungets premium brand indenfor værktøj. Junget har en unik position i maskinbranchen som værende totalleverandør, der tager det samlede ansvar for en maskinløsning med alt fra installation til dataintegration og i sidste ende maskinens performance og vedligeholdelse.

For mere information:

Blue Equitys pressemeddelelse


Junget A/S' pressemeddelelse