Verdane opkøber tre selskaber, herunder to danske selskaber

Kromann Reumert har bistået kapitalfonden Verdane med de danske aspekter af Verdane Capital 2020-fondens køb af tre selskaber, heriblandt to danske.
Verdane etablerede den 15. januar 2021 deres nye fond, Verdane Capital 2020, som en fortsættelsesfond. Fonden køber samtidig to danske selskaber og svenske Bellman Group. Sælgeren er Verdanes 2013-fond Verdane Capital VIII K/S og dens associerede co-investorfond Verdane Capital VIII Winds SPV K/S.

Kromann Reumert har rådgivet Verdane om de danske selskabsretslige og M&A- og finansieringsmæssige aspekter af transaktionen med et fokus på erhvervelsen af de to danske selskaber. Det svenske private equity boutiquefirma Andulf Advokat AB rådgav Verdane om fondsetableringen og alle svenske aspekter af transaktionen.

Verdane er en vækstkapitalfond, som samarbejder med ambitiøse teknologibaserede virksomheder i Nordeuropa for at hjælpe dem med at opnå vækst på de internationale markeder. Verdanes otte fonde har kapitaltilsagn på samlet 2,1 mia. EUR og har foretaget over 120 investeringer i vækstsektorer, herunder e-handel, energi- og ressourceeffektivitet og softwarevirksomheder.

Læs Verdanes pressemeddelse (engelsk).