Kromann Reumert er jurastuderendes foretrukne arbejdsplads

Konsulenthuset Universum har netop offentliggjort deres årlige undersøgelse af universitetsstuderendes foretrukne arbejdspladser. Og Kromann Reumert er igen i toppen.

Årets undersøgelse viser, at Kromann Reumert er nr. 1, når jurastuderende på landets universiteter skal rangere de mest attraktive arbejdspladser. Kromann Reumert toppede også listen i både 2018 og 2019 og var også blandt de mest attraktive sidste år. Senior Lead People & Development Manager Helle Wernblad Bloch fortæller:

 

"Vi er meget glade for, at jurastuderende har lyst til at arbejde hos os. Vi gør en stor indsats for at være en attraktiv arbejdsplads med spændende sager, stort ansvar og udviklende samarbejde, og det er fantastisk at opleve, at vores indsats rykker. Tak!


Det seneste år har stillet store krav til både de studerende og til os som arbejdsplads. Og selvom vi alle har omfavnet de digitale muligheder, glæder vi os også til, at vi forhåbentligt snart igen kan invitere de studerende på besøg på vores fysiske kontorer
".

 

Legal Trainee i Kromann Reumert, Ylva Amanda Höjer, fortæller:

"Hos Kromann Reumert oplever jeg at være en del af et fællesskab, hvor høj faglighed og personlig udvikling vægtes tungt. Jeg er omgivet af ambitiøse og inspirerende kollegaer, som gerne vil lære fra sig og videndele på tværs af husets afdelinger. Det kollegiale samarbejde skaber et unikt sammenhold og gode rammer for, at jeg kan tilegne mig kommerciel indsigt og forretningsforståelse som supplement til studiet og læsesalen."

 

Kromann Reumert har omkring 35 jurastuderende og 80 advokatfuldmægtige ansat, og vi uddanner årligt omkring 30 erhvervsadvokater. Med vores medarbejderudviklings-program EXPECT sætter vi et langsigtet fokus på gensidige forventninger. Vores forventninger bygger på, hvad der er vigtigt for vores klienter, din arbejdsglæde og udvikling samt vores værdier. EXPECT er grobund for mødet mellem dine drømme og alle de faglige og personlige udviklingsmuligheder, du kan gribe for at blive en af landets dygtigste erhvervsadvokater.

Læs mere om dine muligheder for en fremtidig karriere i Kromann Reumert.