Virksomheds­juristprisen 2019

Legaltech − hvad, hvorfor og hvordan?

Ved uddelingen af Virksomhedsjuristprisen i 2018 fokuserede vi på projektstyring i praksis, med fokus på virksomhedsjuristens arbejde. 

 

Ved uddeling af Virksomhedsjuristprisen 2019 er det overordnede tema legaltech. Mange har nok allerede hørt buzzwords som kunstig intelligens, blockchain, chatbots og Internet of Things, som blot er nogle få af de betegnelser, legaltech dækker over.

 

En dybere indsigt i og forståelse af f.eks. kunstig intelligens og blockchain, og hvad disse teknologier kan betyde for det juridiske arbejde, er imidlertid stadig noget, som kun de færreste kan prale af.

 

Ved uddeling af Virksomhedsjuristprisen 2019 får vi bl.a. besøg af en blockchain-pioner og en ekspert og forsker i kunstig intelligens. De vil give os en introduktion til deres respektive specialer og gøre os klogere på fremtiden med legaltech.

 

Virksomhedsjuristprisen uddeles hvert år af Kromann Reumert og Danske Virksomhedsjurister (DVJ). Formålet er at synliggøre virksomhedsjuristerne som en værdiskabende og strategisk ressource for dansk erhvervsliv.

 

Virksomhedsjuristprisen bliver uddelt igen torsdag den 22. august 2019. Læs mere om arrangementet her.

 

Prisen blev uddelt første gang i forbindelse med Danske Virksomhedsjuristers general-forsamling i 2014, hvor ISS' juridiske team vandt prisen. I 2016 løb Mette Valentin, Senior Vice President, Legal and Public Affairs hos Scandinavian Tobacco Group, med prisen. I 2017 vandt det juridiske team hos Ørsted A/S prisen, og i 2018 var vinderen Bang & Olufsens juridiske afdeling, der donerede de medfølgende 75.000 kr. til Kwerafund.

Kriterier for nominering

Priskomitéen vurderer de nominerede ud fra følgende hovedkriterier:

  • Kommercielle projekter
  • Juridiske projekter 
  • Ledelsesmæssige tiltag
  • Særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, juristen arbejder i
  • Tiltag til fremme af anerkendelse af og forståelse for virksomhedsjuristens rolle

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Micha Boldsen på tlf. +45 38 77 21 66 eller e-mail MHB@kromannreumert.com.