Virksomhedsjurist­prisen 

Virksomhedsjuristprisen uddeles hvert år af Kromann Reumert og Danske Virksomhedsjurister (DVJ). Formålet er at synliggøre virksomhedsjuristerne som en værdiskabende og strategisk ressource for dansk erhvervsliv.

Prisen uddeles for en særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, som virksomhedsjuristen eller det juridiske team arbejder i, eller for tiltag, der fremmer anerkendelsen af og forståelsen for virksomhedsjuristens rolle.  


Ved uddelingen af Virksomhedsjuristprisen i 2019 var det overordnede tema legaltech. 


Virksomhedsjuristprisen uddeles næste gang onsdag den 25. august 2021. 


Prisen blev uddelt første gang i forbindelse med Danske Virksomhedsjuristers general-forsamling i 2014, hvor ISS' juridiske team vandt prisen. I 2016 løb Mette Valentin, Senior Vice President, Legal and Public Affairs hos Scandinavian Tobacco Group, med prisen. I 2017 vandt det juridiske team hos Ørsted A/S prisen, og i 2018 var vinderen Bang & Olufsens juridiske afdeling, der donerede de medfølgende 75.000 kr. til Kwerafund. I 2019 løb Lene Ramm, Group Vice President hos Haldor Topsøe, med prisen, og hun donererede den medfølgende check på 75.000 kr. til Human Practice Foundation. 

 

 

Komitéens udvægelseskritier

Priskomitéen vurderer de nominerede ud fra følgende hovedkriterier:

  • Kommercielle projekter
  • Juridiske projekter 
  • Ledelsesmæssige tiltag
  • Særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, juristen arbejder i
  • Tiltag der fremmer anerkendelsen af og forståelsen for virksomhedsjuristens rolle

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Micha Boldsen på e-mail mhb@kromannreumert.com.