Virksomheds­juristprisen 2018

Den moderne virksomhedsjurists opgaver omfatter ikke længere alene juridisk rådgivning. Mange virksomhedsjurister er medlem af "business teamet", og forventes at bidrage til implementering af virksomhedens strategier.

Ved uddelingen af Virksomhedsjuristprisen i 2017 fokuserede vi på virksomhedsjuristens opgaver i forbindelse med compliance, risikostyring og mediehåndtering. 

 

Ved uddeling af Virksomhedsjuristprisen 2018 er det overordnede tema projektstyring i praksis, med fokus på virksomhedsjuristens arbejde. Du vil få gode råd og værktøjer til udarbejdelse og implementering af forskellige juridiske strategi-projekter, f.eks. hvorledes complianceprojekter og -programmer flyttes fra en PowerPoint-præsentation til at være en del af organisationen.

 

Virksomhedsjuristprisen uddeles hvert år af Kromann Reumert og Danske Virksomhedsjurister (DVJ). Formålet er at synliggøre virksomhedsjuristerne som en værdiskabende og strategisk ressource for dansk erhvervsliv.

 

Virksomhedsjuristprisen bliver uddelt igen torsdag den 23. august 2018. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Prisen blev uddelt første gang i forbindelse med Danske Virksomhedsjuristers generalforsamling i 2014, hvor ISS' juridiske team vandt prisen. I 2016 løb Mette Valentin, Senior Vice President, Legal and Public Affairs hos Scandinavian Tobacco Group, med prisen. I 2017 vandt det juridiske team hos Ørsted A/S prisen og donerede de medfølgende 75.000 kr. til Red Barnet.

Kriterier for nominering

Priskomitéen vurderer de nominerede ud fra følgende hovedkriterier:

  • Kommercielle projekter
  • Juridiske projekter 
  • Ledelsesmæssige tiltag
  • Særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, juristen arbejder i
  • Tiltag til fremme af anerkendelse af og forståelse for virksomhedsjuristens rolle
 

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Micha Boldsen på tlf. +45 38 77 21 66 eller e-mail MHB@kromannreumert.com.