Ansættelses- og arbejdsret

Ansættelses- og arbejdsretten omfatter et væld af komplekse love og overenskomster, der udfordrer friheden til at lede og fordele arbejdet.
Som arbejdsgiver er man i løbende berøring med ansættelses- og arbejdsretten, og de fleste arbejdsgivere oplever derfor, at de har behov for juridisk rådgivning herom.

Disse regler og principper er relevante i forbindelse med den daglige personale-administration og de særlige situationer, som opstår i forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder.

 

Vores afdeling for ansættelses- og arbejdsret har stor ekspertise inden for alle områder, der vedrører forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder, samt områder, der vedrører medarbejderlignende forhold, f.eks. vikarer, konsulenter, løsarbejdere m.fl. 

 

Vi rådgiver primært arbejdsgivere, men også direktører og andre ledende medarbejdere. 

 

Vi tilbyder bl.a. rådgivning inden for:

 

Aktionærrettighedsdirektivet

Find relevant information om de nye krav til Vederlagspolitikker og Vederlagsrapporter. De nye krav i selskabslovens §§ 139, 139 a og 139 b trådte i kraft den 10. juni 2019.

Se mere her.

 

Kromann Reumert On Call

Kromann Reumert on call på din smartphone

Er din virksomhed i risiko for at blive udsat for et uanmeldt kontrolbesøg eller en ransagning fra enten danske myndigheder eller myndigheder fra EU, så giver "Kromann Reumert on call" dig mulighed for omgående at få bistand fra vores specialister. Med "Kromann Reumert on call" kan du hurtigt komme i kontakt med den rette specialist, der vil hjælpe dig trygt igennem kontrolbesøget.

 

Tilføj vores nye web-app "Kromann Reumert on call" til iOS eller Android

Kontaktpersoner med speciale i Ansættelses- og arbejdsret