Ansættelses- og arbejdsret

Ansættelses- og arbejdsretten omfatter et væld af komplekse love og overenskomster, der udfordrer friheden til at lede og fordele arbejdet.
Som arbejdsgiver er man i løbende berøring med ansættelses- og arbejdsretten, og de fleste arbejdsgivere oplever derfor, at de har behov for juridisk rådgivning herom.

Disse regler og principper er relevante i forbindelse med den daglige personaleadministration og de særlige situationer, som opstår i forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder.

 

Vores afdeling for ansættelses- og arbejdsret har stor ekspertise inden for alle områder, der vedrører forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder, samt områder, der vedrører medarbejderlignende forhold, f.eks. vikarer, konsulenter, løsarbejdere m.fl. 

 

Vi rådgiver primært arbejdsgivere, men også direktører og andre ledende medarbejdere. 

 

Vi tilbyder bl.a. rådgivning inden for:

Det siger andre om os

Chambers Europe 2014:
What the team is known for First-class employment practice, with a prominent name in discrimination cases. Particular prowess in remuneration in the financial sector, employee protection and collective bargaining agreements. Often handles the employment aspects of corporate crime.

Strengths (Quotes mainly from clients)
"The team works very fast, and has a strong international network."
"The lawyers are flexible, responsive and I am very satisfied with them."

Læs hele bedømmelsen.

Legal 500 2014:
Kromann Reumert’s ‘professional and competent’ five-partner practice handles transactional and standalone matters
.

 

Læs hele bedømmelsen.

 

KROMANN REUMERT ON CALL

Kromann Reumert on call på din smartphone

Er din virksomhed i risiko for at blive udsat for et uanmeldt kontrolbesøg eller en ransagning fra enten danske myndigheder eller myndigheder fra EU, så giver "Kromann Reumert on call" dig mulighed for omgående at få bistand fra vores specialister. Med "Kromann Reumert on call" kan du hurtigt komme i kontakt med den rette specialist, der vil hjælpe dig trygt igennem kontrolbesøget.

 

Tilføj vores nye web-app "Kromann Reumert on call" til iOS eller Android her:

KONTAKTPERSONER MED SPECIALE I Ansættelses- og arbejdsret