Corporate Compliance og interne undersøgelser

Fælles retningslinjer og et konsekvent højt integritetsniveau i alle dele af organisationen er afgørende for en vedvarende forretningssucces.
Opretholdelse af et stærkt legal risk management- og corporate complianceprogram designet til at undgå uønsket eller ulovlig virksomhedsadfærd kan lyde simpelt. Virkeligheden er imidlertid, at det er en reel udfordring for de fleste virksomheder. Nutidens multinationale virksomheder har ofte tusindvis af medarbejdere, utallige samarbejdspartnere og mangfoldige aktiviteter på internationale vækstmarkeder, hvor kultur og normer for virksomhedsetik er ganske anderledes end på hjemmemarkedet. Men også flertallet af danske mellemstore virksomheder opererer på det internationale marked, og de er – i mindst lige så høj grad – udsat for compliance-risici.


Hvordan tackler man så denne udfordring som virksomhed? Som full-service advokatvirksomhed har Kromann Reumert specialister, der kan hjælpe med både at fastlægge en proaktiv risk management- og compliancestrategi, bidrage med relevante ledelsesværktøjer til at løfte opgaven samt rådgive om indholdet af love, internationale konventioner, relevante kodekser og etiske retningslinjer af relevans for den enkelte virksomhed.


Vi tilbyder bl.a. rådgivning inden for:

Kontaktpersoner med speciale i Corporate Compliance og interne undersøgelser