Det britiske marked

Kromann Reumert har været tilstede på det britiske marked i over 25 år og er den eneste danske advokatvirksomhed med kontor i London. Derfor er vi din oplagte juridiske rådgiver på det britiske marked.

VORES KONTOR I LONDON

Kromann Reumert er den eneste danske advokatvirksomhed med kontor i London. Vi har haft kontor i den engelske hovedstad i mere end 25 år. Med vores stærke repræsentation i London og vores mange forbindelser i engelske advokatvirksomheder, styrelser, banker, kapitalfonde og NGO'er er vi enestående positioneret til at gøre forretningsgange og transaktioner mellem Storbritannien og Danmark lettere, uanset hvilken vej transaktionen går.

Vi har base i hjertet af London, lige ved siden af St Paul's Cathedral. Kontakt os, hvis du har lyst til at møde os og høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Søren Skibsted

Partner, Head of London Office (København, London)
SSK@kromannreumert.com

Kia Lindholm

Advokatfuldmægtig (London)
kil@kromannreumert.com

BREXIT

Storbritannien forlader EU. Vi giver et overblik over processen og de udfordringer Brexit medfører. Her kan du holde dig opdateret på de centrale spørgsmål og læse vores anbefalinger til, hvad danske virksomheder med aktiviteter i Storbritannien bør forholde sig til.


Søren Skibsted

Partner, Head of London Office (København, London)
SSK@kromannreumert.com

UK DESK

Rådgivning til danske virksomheder med interesser i Storbritannien

Vores primære mål er at hjælpe danske virksomheder med interesser i Storbritannien ved at give dig nem og problemfri adgang til juridisk rådgivning i Storbritannien:

 • i tæt samarbejde med udvalgte engelske advokatfirmaer 
 • med samme service og kvalitet, som du kender fra Danmark
 • leveret af erfarne danske og engelske advokater
 • med indgående kendskab til det engelske marked og de udfordringer, danske virksomheder typisk støder på
 • med fokus på reel værdiskabelse i kraft af tydelig og praktisk anvendelse rådgivning
 • på grundlag af viden om det danske selskab og dets værdier og mission
 • til priser, som er konkurrencedygtige på det engelske marked 
 • og med alle de elementer, der forventes i et professionelt samarbejde mellem kunde og advokat  

Rådgivning til britiske advokatfirmaer, kapitalfonde, banker og andre virksomheder med interesser i Danmark 

Vores andet mål er at give direkte adgang til dansk juridisk rådgivning i England og bistå engelske advokatfirmaer, kapitalfonde, banker og andre virksomheder med interesser i Danmark, hvad enten det drejer sig om:

 • introduktioner,
 • markedsoplysninger,
 • information om væsentlige juridiske udviklinger eller
 • hurtig rådgivning på stedet - i London

Thomas Kaas

Partner (København)
TK@kromannreumert.com

Søren Skibsted

Partner, Head of London Office (København, London)
SSK@kromannreumert.com

Samarbejde med førende lokale advokatfirmaer

Det kan være både omstændigt og ressourcekrævende at finde egnede lokale advokater og sætte dem ind i den enkelte virksomheds kultur, forretningsstruktur og særlige problematikker.

Som det eneste danske advokatfirma er vi medlem af den internationale advokatorganisation Lex Mundi, der består af over 20.000 jurister i 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder. Derudover har vi tætte relationer til mange andre førende advokatfirmaer overalt i verden. Det gør os i stand til at udvælge de bedste lokale advokater og sætte dem ind i alle de relevante aspekter af sagen. 

Vi koordinerer informationsstrømmen mellem vores kunde og den udenlandske advokat, fungerer som virksomhedens repræsentant og sørger for den mest fordelagtige og omkostningseffektive løsning for kunden. Vi sikrer desuden, at den kvalitet, som virksomheden kender fra Kromann Reumert, går igen hos de udenlandske advokater, virksomheden benytter.

KONTAKTPERSONER MED SPECIALE I Det britiske marked