Esports

Kromann Reumert går forrest i indsatsen for at gøre esport til en anerkendt sportsgren. Vi repræsenterer blandt andet den første selvstændige forening af professionelle spillere inden for esport (Counter Strike Professional Players Association eller 'CSPPA') og adskillige Tier 1-spillere, herunder hver spiller på det mest vindende CS:GO-hold nogenside, Astralis.

Kromann Reumert kombinerer sin mangeårige erfaring fra de traditionelle sportsgrene med en uforlignelig indsigt i esport. Ud over vores arbejde for CSPPA og andre spillerforeninger rådgiver vi også professionelle spillere, investorer, sponsorer og andre interessenter om anliggender inden for esport. 

 

Vores esport-team er et perfekt sammensat team af specialister, hvilket sikrer, at vores klienter altid får specialistrådgivning, uanset om det drejer sig om:

 

  • ansættelsesforhold
  • liga- og turneringsforhold
  • medierettigheder
  • sponsor- og IP-rettigheder
  • love og regler vedrørende esport m.v.

 

Hvis du har spørgsmål til de juridiske aspekter ved esport, er du meget velkommen til at kontakte Kromann Reumerts esport-hotline på esports@kromannreumert.com for en indledende drøftelse uden beregning. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte de enkelte medlemmer af Kromann Reumerts esport-team direkte. 

 

 

Vores eksperter

Jakob Sonne Rydahl: Kontrakter & sportslovgivning, co-head of esports
Martin Dahl Pedersen: IP & medier, co-head of esports
Bart A. Creve: Kontrakter & lovgivning

 Kontaktpersoner med speciale i Esports