Markedsførings­ret

Kromann Reumert er ledende inden for såvel b-t-c som b-t-b markedsføringsretten i alle brancher, og vi leverer operationelle, holdbare og simple løsninger på de ofte komplicerede problemstillinger, som markedsføringsretten i dag byder på. Vi ikke blot følger men skaber den markedsføringsretlige udvikling, også på det digitale område, hvor markedsføringsret og persondataret i dag ofte går hånd i hånd.

Vi er i tæt dialog med både Forbrugerombudsmanden, Datatilsynet, annoncør- og reklamebranchen, og vi er i stand til på kort tid at hjælpe dig og din virksomhed godt og sikkert på vej, når I skal sikre jer, at I lever op til markedsføringsreglerne. Kontakt os, hvis du har brug for hurtige hotlineråd, juridisk sparring og vurdering, permissiontekster, forbrugervilkår, bistand i dialogen med myndigheder, forbrugere, konkurrenter eller andre.

Også den del af markedsføringsretten, der angår IP-relaterede forhold, er vi førende eksperter inden for. Står du derfor med en modpart, der krænker dit produkt eller design, eller gør gældende at din virksomhed har foretaget en krænkelse, er vi i stand til at yde kompetent og hurtig bistand.