Outbound legal

Med vores internationale ekspertise og erfaring yder vi strategisk og juridisk rådgivning inden for en lang række juridiske områder, uanset om problemstillingen opstår i Danmark eller i udlandet.
Vores klienter opererer internationalt på et stadigt mere globaliseret marked og kommer til os med med internationale strategiske og juridiske udfordringer. Dem løser vi med:

  • En dyb forståelse af vores klienters forretning og marked
  • Ukompliceret og omkostningseffektiv håndtering fra Danmark
  • Årtiers opbygget erfaring og international ekspertise
  • Adgang til et af verdens førende internationale advokatnetværk

Dyb forståelse af forretning og marked

Vi investerer i at opbygge en stor indsigt i vores klienters forretning, strategi og særlige udfordringer. Dermed kan vi trygt lede dem igennem deres udenlandske aktiviteter og de juridiske udfordringer, der følger med. 

Ukompliceret og omkostningseffektivt

Vi er en "one stopshop", og hjælper vores danske klienter hele vejen, når de etablerer sig eller foretager investeringer på udenlandske markeder eller i forbindelse med andre sager i udlandet. 

International ekspertise

Vores advokater har stor international erfaring, og vi investerer løbende i at opbygge særlige kompetencer om internationale juridiske forhold. Derudover arbejder vi tæt sammen med advokatfirmaer i udlandet og er, som eneste danske advokatfirma, med i det mest omfattende og effektive internationale advokatnetværk Lex Mundi med 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder. Vi har også haft eget kontor i London i mere end 25 år. For vores klienter betyder det adgang til kvalitetsrådgivning fra et bredt udvalg af eksperter verden over. 

Vores internationale desks

Vores specialteams - Norden, Grønland, Tyskland, UK/Nordamerika og Asia/Pacific – er dedikeret til de regioner, som har størst betydning for danske virksomheder, men vi arbejder også løbende med at opbygge specialviden om og kompetencer inden for øvrige regioner, bl.a. Afrika.

Samarbejde

Kromann Reumert arbejder tæt sammen med relevante organisationer og myndigheder om aktiviteter på internationale markeder, blandt andet Eksportrådet

 

Kontaktpersoner med speciale i Outbound legal