Aftale health-check, undervisning og seminarer

Aftale health-check

Mange outsourcingaftaler ender desværre med utilfredse kunder, der oplever at deres business case ikke holder, og at deres samarbejde med leverandøren er belastet unødvendigt. Vi har med stor succes gennemgået indholdet af alle typer outsourcingaftaler med henblik på at anbefale, hvordan outsourcingsamarbejdet og aftalen kan forbedres.

Undervisning

For at sikre, at nøglemedarbejderne i hele organisationen forstår og kan administrere virksomhedens outsourcingaftaler effektivt, tilbyder vi undervisning af deres nøglemedarbejdere og ledelse i kontraktstyring og forståelsen af de væsentlige mekanismer og bestemmelser i outsourcingaftaler.

Seminarer

Ikke alle virksomheder har råd eller lyst til at hyre en outsourcingrådgiver til at hjælpe med problemstillinger og særlige aspekter ved outsourcing. Vi tilbyder derfor vores klienter at deltage i seminarer om emner som f.eks. trends og tendenser inden for outsourcingtransaktioner, sourcingmuligheder, processer og forberedelse, nøglekriterier for succes samt leverandør- og branchemiljø, således at vores klienter selv kan opnå øget værdi ved deres outsourcing.

Kontaktpersoner med speciale i Outsourcing