Forretnings­processer (BPO)

Outsourcing af forretningsprocesser er kendetegnet ved i høj grad at være skræddersyet til den konkrete kunde og den proces, der skal outsources. For at få en aftale, der kan sikre opfyldelse af målene for outsourcingen, er det særligt afgørende at få implementeret de rette prismodeller, target levels og styringsfunktioner.

Vores erfaring med BPO-outsourcinger er kendetegnet ved et bredt erfaringsgrundlag, hvor vi rådgiver, og har rådgivet, kunder med alt fra forretningsprocesser relateret til f.eks. healthcare, HR, økonomi og regnskab, og at vi har særlig erfaring med at rådgive selskaber i lovregulerede brancher med outsourcing af deres forretningsprocesser.

Vi udformer outsourcingaftalen og fastlægger dens struktur og indhold, så den passer til kundens behov, branche og konkrete situation, lige fra individuelle processer til flere forskellige forretningsfunktioner, og uanset om der er tale om mindre aktører eller aktører inden for regulerede brancher. Vores erfaring med at udvikle og definere de relevante service levels i samarbejde med kunden bidrager både til at sikre overholdelse af den regulering, virksomheden er underlagt, samtidig med at det understøtter virksomhedens forretning.

Vores rådgivning omfatter:

  • Regulerede brancher
  • HR
  • Lønadministration
  • Økonomi og regnskab 

Kontaktpersoner med speciale i Outsourcing