IT

IT er rygraden i mange virksomheder og kritisk for deres vækst, fordi det sikrer skalérbarhed og gør det muligt at styre stadig mere kompleks organisationer, deres forretningsprocesser og forretningsmodel. Mange virksomheder forsøger at reducere deres omkostninger eller understøtte forandringsprocesser via deres IT-afdeling, og i den forbindelse kan IT-outsourcing komme på tale.

Vi har stor erfaring med at strukturere og forhandle IT-outsourcingaftaler og har et solidt kendskab til de forskellige serviceleverancer. Derudover har vi gennem årene oparbejdet et værdifuldt branchekendskab og har erfaring med at forhandle med kendte aktører på det nordiske marked.

Ud over de »klassiske« juridiske aspekter ved outsourcing har vi også indsigt i og forstår de tekniske og kommercielle overvejelser, der gør sig gældende i forbindelse med IT-outsourcing. Vi tilbyder et egentligt katalog af eksempler på leverancemodeller, target levels, service credits og andre forhold der gør, at vores outsourcing gruppe er en one-stop shop for løsning af alle problemstillinger relateret til en IT-outsourcing på nær meget tekniske forhold.

Vores rådgivning omfatter:

  • Styring og drift af infrastruktur
  • Udvikling og vedligeholdelse af applikationer
  • Datacenter- og desktop/klientydelser
  • Netværksydelser

Kontaktpersoner med speciale i Outsourcing