Udbudsnyt: juni 2020

"Udbudsnyt" er en tilbagevendende podcastserie fra Kromann Reumert, som i denne omgang opdaterer dig på coronapandemiens betydning for offentlige indkøb samt de seneste kendelser fra Klagenævnet for Udbud, hvor vi giver vores anbefalinger til ordregivere og tilbudsgivere i lignende situationer. Serien er for både offentlige indkøbere og leverandører til det offentlige samt andre, der beskæftiger sig med udbud.
I denne podcast gennemgår advokatfuldmægtigene Simon Christensen, Andreas Riis Madsen og Sebastian Andersen de vigtigste nyheder fra april og maj 2020.

Podcasten gør dig blandt andet klogere på coronapandemiens betydning for offentlige indkøb. Derudover giver podcasten dig også en gennemgang af nogle af de nyeste kendelser, som behandler spørgsmål om unormalt lave tilbud, rådgiverinhabilitet og konkurrencefordele og en interessant kendelse om gennemsigtigheden af hvide T-shirts. Vi giver dig vores anbefalinger til ordregivere og tilbudsgivere i lignende situationer.

Du får også et indblik i sagsbehandlingen ved Klagenævnet for Udbud og aktindsigtsreglernes betydning for de konkrete klagesager.