Ledige job

Bliv bedre til det, du brænder for. Følg dit talent og start din karriere hos Kromann Reumert.
Tilbage til alle ledige stillinger

KROMANN REUMERTS TALENTNETVÆRK 2018

Kromann Reumerts Talentnetværk er for dig, der er ambitiøs og ønsker at supplere dit studie med en praktisk vinkel på juraen. Talentnetværket er ikke et studiejob, men derimod et netværk, hvor du møder andre dygtige jurastuderende fra hele landet og får træning i at bruge juraen i praksis.

 

TALENTNETVÆRKET

Vores talentnetværk kører for 7. år i træk. Du kan søge om at blive en del af netværket, hvis du efter sommerferien begynder på 3. år af dit jurastudie på Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet eller Syddansk Universitet. Du skal derfor søge om optagelse i Talentnetværket, mens du læser på 4. semester. Ansøgningsfrist er 30. april 2018.

Vi optager 15 jurastuderende. Netværket starter i september og strækker sig over 5 moduler fordelt på 7 dage over en periode på otte måneder.

Du får:

  • En praktisk vinkel på juraen fra dit studie
  • Træning i effektiv formidling, præsentationsteknik og gennemslagskraft
  • Træning i at netværke professionelt
  • Træning i forhandling
  • Deltagelse i national kvalifikationsrunde til International Negotiation Competition (INC)
  • Deltagelse i processpil
  • Individuel sparring med en af vores advokater eller fuldmægtige
  • Adgang til en læseplads og vores bibliotek samt juridiske databaser på kontorerne i Aarhus og København
  • Kendskab til hverdagen i Kromann Reumert.

 

"Du skal deltage i Talentnetværket, hvis du er klar på en udfordring og samtidig har lyst til at netværke med medstuderende fra hele landet. Talentnetværket er et godt supplement, hvis man vil arbejde med nogle af de kompetencer, man ikke tilegner sig på studiet eller gennem et studiejob. Jeg er blevet både udfordret og klogere på mig selv."

Citat: Christian Røygaard, deltager i Talentnetværk 2017 samt vinder af den nationale forhandlingskonkurrence, der giver direkte adgang til den internationale forhandlingskonkurrence (INC), som afholdes i juni 2018.

ANSØGNING OG KONTAKT

Vil du være en del af Talentnetværk 2018, så søg nu. Der er deadline for ansøgninger den 30. april 2018. Vedhæft ansøgning, CV og foreløbige karakterer. Du hører fra os, efter ansøgningsfristen er udløbet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-seniorrådgiver Manuela Munkholm på +45 38 77 52 97  eller mmh@kromannreumert.com.