Kromann Reumert bistår raffle.ai med seed-investering på 10 mio. kr.

Kromann Reumert har bistået den danske machine learning-startup raffle.ai i den netop offentliggjorte seed-investering på 10 millioner kroner ført an af Vækstfondens VF Venture.

Raffle.ai har udviklet en søgemaskine ved brug af machine learning, der skal spare tid i virksomheder ved at kunne søge på tværs af systemer på en intuitiv og brugervenlig måde. Søgningerne kan foretages i naturlig tale, og ved hjælp af såkaldt natural language processing formår søgemaskinen at fremfinde den e-mail eller det dokument, man ellers aldrig kan finde.

Virksomheden, der er stiftet af den succesfulde entreprenør Suzanne Lauritzen og DTU-professor i maskinlæring Ole Winther, har dermed lavet et produkt, der rent faktisk gør brug af maskinlæring. Det har skaffet virksomheden en større seed-investering fra en række investorer med VF Venture i spidsen.

Kapitalindsprøjtningen skal bruges til at udvikle forretningen og forfine produktet frem mod en forventet A-runde i 2021. Raffle.ai skal i den mellemliggende periode have 14 nye kunder og mindst otte  nye medarbejdere. 

Kromann Reumerts techspecialister bistår i stort omfang startups og venturefonde i forbindelse med investeringsrunder og egentlige exits. Én af Kromann Reumerts kernekompetencer er at hjælpe startupvirksomheder med alt lige fra at få de grundlæggende selskabsstrukturer, IP og aftaler på plads, til at understøtte virksomheden med kontraktstyring, incitamentsprogrammer (warrants), investeringsrunder (herunder adgang til Kromann Reumerts netværk af investorer), persondata mv. frem til en exit.

Derudover bidrager Kromann Reumert til startupmiljøet ved at hjælpe unge iværksættere og virksomheder på DTU Skylab.

Læs mere om sagen:


Børsen: Søgefunktion skabt med kunstig intelligens sikrer startup investering på millioner

Børsen: Startup får 10 mio kr til søgefunktion