Kromann Reumert bistår i salget af IT-konsulentvirksomheden Delegate A/S til hollandske Broad Horizon

Kromann Reumert har bistået den danske kapitalfond Blue Equity og management i et salg af den danske IT-konsulentvirksomhed Delegate A/S til hollandske Broad Horizon, som er ejet af den britiske mid-cap kapitalfond EMK Capital.
Delegate A/S har 125 medarbejdere som rådgiver og implementer skræddersyede IT-løsninger baseret på Microsofts platform. Blandt kunderne finder man adskillige af Danmarks større virksomheder inden for en række forskellige brancher samt flere offentlige institutioner. Delegate er som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle. Dermed hører virksomheden til blandt den øverste 1 % af Microsofts globale netværk af partnere. Med opkøbet sikrer Broad Horizon sig en stærk og veldrevet nordisk enhed, som skal drive fortsat vækst i den nordiske region.