Nyhed

Kromann Reumert topper Chambers Global igen i år

Ratingbureauet Chambers Global rangerer igen i år Kromann Reumert i Band 1 i alle kategorier. Det gælder også den nye kategori "International & Cross-Border Capabilities".

Det internationale ratingbureau Chambers Global rangerer hvert år advokater og advokatvirksomheder i kategorierne "Banking & finance", "Corporate/M&A", "Dispute resolution" og "Intellectual Property". Som noget nyt har Chambers Global i år også rangeret advokatvirksomheder i kategorien "International & Cross-Border Capabilities".

Kromann Reumert er rangeret helt i toppen – i Band 1 – i alle kategorierne. Partner Teis Gullitz-Wormslev, der i flere år har været en af de bærende kræfter i den internationale profilering af Kromann Reumert, fortæller om placeringen i Band 1 i den nye kategori "International & Cross-Border Capabilities":

"Vi har i mange år haft fokus på at hjælpe danske og internationale virksomheder med investeringer i Danmark og udlandet, blandt andet via vores strategiske placering i London. Vores outbound services har i de senere år fået en endnu større betydning for vores  strategiske fokus, og vi ser det som et kæmpe skulderklap til vores stærke team af danske og internationale advokater."

Se Chambers Globals ratings af Kromann Reumert.

Kontakt

Teis Gullitz-Wormslev
Partner (København)
Dir. +45 38 77 44 85
Mob. +45 61 20 35 36
Anders Stubbe Arndal
Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 05
Mob. +45 20 44 21 92