Bank og finansiering

Det finansielle marked bliver fortsat mere komplekst, og finansielle transaktioner bliver stadig mere internationale. 

Vi har Danmarks største og førende bank- og finansieringsteam med over 40 jurister, der anerkendes internationalt som ledende på deres felt med topplaceringer i ratings som bl.a. Chambers Europe, Legal 500 og IFLR 1000.

Vi engagerer os i og følger nøje udviklingen på finansmarkedet, både i Danmark og udlandet, blandt andet ved et stærkt dansk og internationalt netværk samt deltagelse i lovforberedende arbejde og internationale fora.

Med vores internationale erfaring og pragmatiske tilgang kan vi skabe værdi i alle finansielle transaktioner, hvad enten det er strategisk, strukturelt eller med dokumentation.

Vi arbejder ofte i specialistteams med tværfaglige kompetencer for at sikre vores klienter den mest værdiskabende rådgivning og optimale håndtering af transaktionen.

Vi rådgiver bl.a. inden for:


 

Kromann Reumert On Call

Kromann Reumert on call på din smartphone

Er din virksomhed i risiko for at blive udsat for et uanmeldt kontrolbesøg eller en ransagning fra enten danske myndigheder eller myndigheder fra EU, så giver "Kromann Reumert on call" dig mulighed for omgående at få bistand fra vores specialister. Med "Kromann Reumert on call" kan du hurtigt komme i kontakt med den rette specialist, der vil hjælpe dig trygt igennem kontrolbesøget.

 

Tilføj vores nye web-app "Kromann Reumert on call" til iOS eller Android

Kontaktpersoner med speciale i Bank og finansiering

Thomas Kaas

Partner (København)
TK@kromannreumert.com