Nyhed

Kromann Reumert rådgiver Invest­industrial ved købet af Louis Poulsen

I dag, den 27. juni 2018, blev det offentliggjort, at den italienske kapitalfond Investindustrial har købt lampevirksomheden Louis Poulsen.

Den europæiske kapitalfond Investindustrial har indgået en aftale med den danske kapitalfond Polaris om at købe lampevirksomheden Louis Poulsen, der blandt andet er kendt for den designklassiske PH-lampe.

Louis Poulsen blev stiftet i 1874 og har siden etableret sig internationalt med showrooms i storbyer som Tokyo og Helsinki og Los Angeles. Virksomheden eksporterer til flere end 50 lande og havde sidste år en omsætning på over 800 mio. kroner.

Fremover skal Louis Poulsen være en del af Investindustrials portefølje af kendte brands som eksempelvis Aston Martin, B&B Italia og Sergio Rossi.

Kromann Reumert har rådgivet Investindustrial i forbindelse med transaktionen, der er gennemført som en struktureret auktionsproces. Vi har bistået med den juridiske due diligence og ved forhandlingen af overdragelsesaftalen samt udarbejdelsen af transaktionsdokumenterne.

Transaktionens endelige gennemførelse afventer nu grønt lys fra konkurrencemyndighederne. 

Læs Investindustrials pressemeddelelse.

Juridiske specialer
M&A

Kontakt

Christina Bruun Geertsen
Managing Partner (København)
Dir. +45 38 77 43 26
Mob. +45 20 10 63 69
Jeanne Bønsdorff
Director, advokat (København)
Dir. +45 38 77 44 90
Mob. +45 61 63 54 60