"Denmark Law Firm of the Year" for andet år i træk

Kromann Reumert er netop kåret som "Denmark Law Firm of the Year" i den årlige Chambers Europe-guide – vel at mærke for andet år i træk.

Chambers and Partners har udgivet sin årlige guide, Chambers Europe 2021, som rangerer advokatvirksomheder inden for en række forskellige specialeområder. Med band 1-placeringer på 11 ud af 12 juridiske områder, indtager Kromann Reumert igen i år pladsen som det førende danske advokatfirma og modtager prisen som "Denmark Law Firm of the Year".

Managing partner Anders Stubbe Arndal udtaler:

"Udnævnelsen som "Denmark Law Firm of the Year" er en stor anerkendelse af vores arbejde. Det seneste år har budt på globale udfordringer og en verden under konstant forandring. At vi tildeles titlen for andet år i træk vidner om vores medarbejderes dedikation og evne til at forstå vores klienters virkelighed, udfordringer og muligheder."

Chambers har siden 1999 undersøgt og bedømt det juridiske marked i over 190 lande. Deres årlige guide identificerer førende advokater og advokatvirksomheder i Europa og vurderer dem ud fra følgende juridiske områder:

 

 • Banking & Finance
 • Competition/European Law
 • Corporate M&A
 • Dispute Resolution
 • Employment
 • Energy
 • Information Technology
 • Intellectual Property
 • Real Estate
 • Restructuring/Insolvency
 • Shipping
 • Tax

 

Chambers and Partners begrunder valget af Kromann Reumert som "Denmark Law Firm of the Year":

"With an unrivalled number of top-tier rankings, Kromann Reumert reinforces its reputation as the leading law firm in Denmark. It continues to impress the market with its outstanding expertise in Banking & Finance, Competition/European Law, Corporate/M&A, Dispute Resolution, Employment, Energy, Information Technology, Intellectual Property, Real Estate, Restructuring/Insolvency and Tax. Clients laud Kromann Reumert for its “trusted advice, good legal judgement and commercial sense.

Se den fulde oversigt over vores ratings.